Taxi

Onze taxi’s zijn vanzelfsprekend perfect onderhouden, veilig en schoon. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en brengen u met veel plezier naar uw plaats van bestemming.

Bestelt u bij ons een taxi, dan bent u verzekerd van comfortabel vervoer verzorgd door een zeer ervaren chauffeur. Onze taxi’s zijn goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Traditioneel gezien worden taxi’s vaak ingezet voor vervoer naar ziekenhuizen, horeca en luchthavens. En dat is niet voor niets. Door onze ervaring weten we precies waar u moet zijn en kunnen wij u assisteren bij het vinden van het juiste ingang en helpen met uitladen van u koffers of bagage.

Business Travel Taxi is altijd te bereiken op:

Email: info@businesstraveltaxi.nl

Telefoonnummer: +31 85 019 3362

Business Taxi

Heeft u of uw organisatie of bedrijf taxi vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te boeken. Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan. Onze voertuigen zijn zeer luxe en schoon voorzien van de beste faciliteiten. Het enige wat u nog moet doen, is ontspannen! Business Travel Taxi Staat altijd voor je klaar.

U heeft de keus om op rekening te reizen bij Business Travel Taxi. Maar u kunt ook vooraf betalen.

Voor elke gelegenheid bied business travel taxi een vervoersdienst op maat met zeer nette chauffeur!

De chauffeurs van business travel taxi bezitten allemaal het certificaat basis chauffeur, maar u heeft ook de beschikking over een gediplomeerd VIP chauffeur.

Business travel taxi staat altijd voor je klaar.

Bezoekadres: Engelenkmapstraat 57, 6131 JE Sittard

Email: info@businesstraveltaxi.nl

Telefoonnummer: +31 85 019 3362